bőr férfi pénztárca
Bőr férfi pénztárca

Ha szeretnénk meglepni magunkat vagy családunk férfi tagját valamilyen kedves ajándékkal, akkor felesleges messzire mennünk ezen cél érdekében. A bőr férfi pénztárca remek választás ebből a szempontból, hiszen nagyon sokoldalú és egyben remekül bírja az idők kihívásait.

Az antikolt bőr anyagnak hála, a folyamatos használattól csak még szebbé fog változni a termék. Itt nem kell attól tartanunk, hogy kopik, hiszen pont ez a cél. Egy elég furcsa megoldásnak tűnik ez, de a bőr férfi pénztárca esetében pontosan erre van szükségünk. Horgászoknak, vadászoknak és kutyásoknak egyaránt készül külön a kedvenc állattal mintázott Giorgio Carelli tárca.

A prémium anyaghasználat és a díszes kialakításon túl, a tervezők a biztonságra is sokat fordítottak. Ennek érdekében RFID védelemmel van ellátva a bőr férfi pénztárca. Célja, hogy a bankkártyák adatait ne lehessen rádiófrekvenciás készülékekkel ellopni. A joborwebshop.hu oldalon minden részletre és természetesen az árakra szintén fény derül. Kattintsunk és vásároljunk, hogy tudjuk mindig jó helyen tárolni a fizetésünket!