farmer ruha
Farmer ruha

A farmer anyag örök kedvenc, ami a megjelenése óta lázban tartja a világot. Gondoltuk volna, hogy az egykori kifejezetten munkásruhának készült anyagból egyszer akár farmer ruha is lehet? Nos, bizony így lett és milyen jó! A farmer anyagból kezdetben nadrágok készültek, de az előnyös tulajdonságait felismerte a divatipar.

A nadrágok mellé gyorsan csatlakoztak a dzsekik, mellények, szoknyák, kabátok és a ruhák is. Ezek készülhetnek különféle vastagságban és színben egyaránt. Ma már semmi sem tilos, ezért a farmer ruha lehet lenge, vékony anyagú vagy klasszikus típus. Egy ilyen ruha lehet bő, szűk, hétköznapi, de elegánsabb is.

Ki mondta, hogy nem lehet például fodrokat is varrni rá? A miniboxshop.hu webáruházban a farmer ruha a legdivatosabb változatokban fordul elő. A bő, szellős ingruha mellett, a testre simuló, mini fazonok is megtalálhatóak a kínálatban. A 100 %-ban pamutból készült darabok ideálisak a nyári hónapokban, hiszen nagyon vagányul festenek, nőiesek és kellemes a viseletük is.