fűtőpanelek
Fűtőpanelek

A belterek melegítése elkerülhetetlen vidékünkön, de napjainkban a szilárd tüzelőanyagot lassan kezdik felváltani az innovatív megoldások. Az egyik ilyen jellegű, méltán egyre nagyobb népszerűségre szert tevő technológia az infra fűtőpanelek energiáját használja fel, a Nap sugárzását varázsolja a lakásba.

Ezek az elemek infravörös FIR-Far-gamma tartományát közvetítik magukból és ezek a sugarak hőt generálnak a környezetben. Továbbá negatív iont termelnek, garantálva ezáltal a pormentességet és az antibakteriális hatást, vagyis ezek a speciális fűtőpanelek, az alapfunkciójuk ellátása mellett javítják a levegőminőséget is.

Az AHT amorf fűtőszálak lehetővé teszik az energiafogyasztás minimalizálását és a berendezés vastagságának csökkentését. Az elemek bárhová felszerelhetőek, mivel mindössze 1,5 mm vastagok, így kiválóan beilleszkednek a térbe. A színük leginkább fehér, de amennyiben van rá igény, kérhető rá kép is, ezáltal a lakás esztétikai szintjét is emelik a festménynek vagy fényképnek álcázott fűtőpanelek.