szárított paradicsom olajban
Szárított paradicsom olajban

Nem ritka, hogy az ember olyankor is kíván bizonyos ízeket, amikor azok éppen nem állnak rendelkezésre. Ugyanakkor tény, hogy a fogyasztói társadalom által felépített elvárások miatt, a nagy bevásárlóközpontokban már minden azonnal elérhető. Elmosódtak a határok és a szezonalitásnak sincs már jelentősége. Amennyiben mégis adunk erre, akkor a szárított paradicsom olajban áztatva rendkívül kellemes élményt kínál a téli és tavaszi hónapokban.

Nem véletlenül voltak kitalálva azok a módszerek, amelyek a különféle zöldségeket és gyümölcsöket konzerválták a nehezebb időszakokra. Bár a fent említett okok mentén erre ma már nincs feltétlenül szükség, de nagyszüleink idejében még természetes volt a szárított paradicsom olajban való eltevése.

A Bretas terméke most pontosan ezt az élményt adja vissza. A tápanyagokban gazdag paradicsom a megfelelő eljárással kerül konzerválásra. A zamatok nagyon élénkek és kiváló adaléknak számít a szárított paradicsom olajban szendvicsek, tészták, egyéb köretek mellé szervírozva.