Fossil óra
Fossil óra

A férfiak, ha a karóra kiválasztására kerül sor, szívesen szavaznak bizalmat a markáns jegyeket felvonultató, robosztus daraboknak. A Fossil óra tökéletes választás minden úriembernek, akinek fontos a „macsó” kisugárzás hangsúlyozása, még a hétköznapi teendők elvégzése közben is.

A Fossil márka meglepő megoldásai rabul ejtik mindazokat, akik, bár kedvelik a klasszikus vonalakat, mégis szeretnek lépést tartani a technológiai innovációkkal. A Fossil óra nemcsak analóg kijelzős típusban, de digitális verzióban is elérhető. Beszéljünk egy kicsit részletesebben az utóbbiról, a Fossil okosóráról!

Ez az időmérő valóban „smart”, ugyanis a már megszokott funkciók, mint szívritmus-mérés, a személyre szabható kijelző, az aktuális aktivitásunk, illetve a teljesítményünk mérése mellett, zenét is hallgathatunk rajta, de ha úgy tetszik, az e-mail-eket is kezelhetjük vagy épp a kedvenc közösségi médiás platformunkat szintén meglátogathatjuk általa. A lehetőségek kiszélesítése kétségtelenül a Fossil óra egyik legbravúrosabb tulajdonsága.