online utasbiztosítás kalkulátor
Online utasbiztosítás kalkulátor

Az emberek legtöbbje nem csupán nyáron utazik el pár napra, hanem a téli időszakban is, hiszen akkor lehetőség van például szánkózásra, síelésre. Bár nem tanácsos pesszimistán gondolkozni, de ebben a periódusban is történhetnek balesetek, különböző problémák, ezért érdemes utasbiztosítást kötni, de nem mindegy, hogy ez mennyi pénzbe kerül. A Biztoshely online utasbiztosítás kalkulátorával jóval egyszerűbb összehasonlítani egymással a különféle utasbiztosítások díját.

Ugyanakkor a szolgáltatásokra is figyelni kell, mert senkinek sem mindegy, hogy mit kap a pénzéért, melyik termékkel jár a legjobban. Személyenként nem nevezhető drágának egy jó utasbiztosítás szerződés, viszont megóvhat bennünket és családunk tagjait nagyon sok kellemetlenségtől. Az utazás és az úti célon való tartózkodás idején bármilyen probléma adódik, a kezünkben lesz a bármikor hívható telefonszám, ahol minden segítséget megkapunk, kezdve a tolmácstól, egészen a beteg kórházba szállításáig.

Nyaralásunk és utazásaink biztonságáról gondoskodhatunk a biztoshely.hu weboldalon. Az itt megköthető, külföldre szóló utasbiztosítások nagy általánosságban tartalmazzák az asszisztenciát a nap 24 órájában, betegség-, baleset- és életbiztosítást, ami a szerződés limitjei szerint téríti meg a költségeket, szükség esetén. A csomagunk sérülésének, elvesztésének vagy eltulajdonításának esetén is térítenek ezek a termékek, mivel poggyászbiztosítást is magukba foglalnak.

Ezt az opciót mindegyik utasbiztosítás szerződés tartalmazza, egyedül a teljes csomag és a tárgyankénti limit összege különbözik. A jogvédelem és felelősségbiztosítás szintén beletartozik, ami akkor segít, ha idevágó nehézségekbe ütköznénk az utazásunk során. Közelebbi úti cél esetén, általában elég a kisebb térítésű biztosítás, de már például egy tengerentúli úthoz ajánlatos magasabb térítésű összegű utasbiztosítást kötni, mert ott sokkal többe kerülnek a szakorvosi ellátások. Mindenképpen tanácsos egy megfelelő konstrukcióval bíró szerződést kötni.