barbershop
Barbershop

Ha szereted a különleges, kellemes helyeket, amikor hajnyírásról van szó és olyan szalont keresel, ami minden téren megfelelő, akkor ezt a helyet ne hagyd ki! Már csak az egyedi belső kialakítása miatt megér egy pillantást ez a budapesti barber shop (06 20 621 8466, 1073 Erzsébet körút 16.).

Ebbe a szalonba belépve, egyből el fog kapni egy igazi rosszfiús korszaknak a hangulata, mint amilyen 1920-ban volt, az amerikai alkoholtilalom ideje alatt, itt egy időutazásban lesz részed. Átélheted egy rövid ideig ennek az érdekes időnek az egyedi hangulatát. Amit bent fogsz látni, annak minden részlete gondosan lett összeválogatva.

A falakon felakasztva korabeli fegyverek másolatai díszelegnek és a bútorzat egyedi. Ez egy olyan hely, ahol fontos a tisztelet, az itt dolgozó fodrászok pedig vérbeli profiknak számítanak. Ebben a szalonban abszolút minden a minőségről szól. Minden itt dolgozónak az a célja, hogy különleges élményben legyen részed, amikor visszatérsz ide. A várakozást el lehet felejteni teljes mértékben, hiszen könnyedén tudsz magadnak időpontot foglalni az interneten, pár mozdulattal, éjjel vagy nappal, ráadásul még emlékeztetőt is fogsz kapni. Mindössze annyi lesz a dolgod, hogy válassz valakit magadnak a fodrászok közül, aki a legjobban tetszik, akire szívesen rábízod magad.

Itt minden borbély profi szinten dolgozik, tehát nem fogsz csalódni egyikben sem. Csak azzal foglalkozz, hogy engedd el magad és kapcsolódj ki és éld át a varázst! Ebben a rohanó világban minden férfinak jólesik kiengedni egy kicsit a pluszt. Lazíts, mert itt a hajvágás nemcsak egy sima program lesz, amit a nap végén kipipálsz. Ha ide betérsz, meg leszel vendégelve egy itallal, ugyanis választhatsz egy különleges whiskeyt vagy egy finom hideg sört.

Amennyiben nem szeretnél alkoholt fogyasztani, akkor üdítőt is kérhetsz, esetleg vizet. Itt nem dolgoznak kezdők, szóval nem kell amiatt aggódj, hogy elhibáznak bármit is, mert profik és szenvedélyesen szeretik a munkájukat, ami egyben a hivatásuk is.