vakondháló ár
Vakondháló ár

A manuális locsolás szinte már senkinek sem opció, főleg egy nagyobb területű kert vagy pázsitos udvar esetében. Az automata öntözőrendszer szett rendkívül kényelmes és hatékony megoldást jelent annak érdekében, hogy a növények mindig a megfelelő időben kapjanak pontosan annyi vizet, amennyit igényelnek. Mielőtt megbíznánk egy komoly és korrekt céget ennek a beépítésére, érdemes megismerkedni pár dologgal a locsolórendszerekkel kapcsolatosan.

A más néven locsoló automatának is nevezett precíziós műszer, a kertünkbe szinte láthatatlanul beépített önműködő rendszer, ami ennek adottságaihoz van tervezve, ezáltal a legnagyobb hatékonysággal tud működni. Az automata öntözőrendszer szett célja pedig, hogy pótolja kertünkben a vízhiányt, időt, energiát és vizet takarítson meg, valamint a feladatokat automatán, felügyelet nélkül végezze el. Az automata öntözőrendszer szett rengeteg előnnyel jár nemcsak az emberre, hanem a környezetre nézve is.

Vizet, energiát takarít meg, kútról, ciszternából, sőt, tóból vagy patakból is üzemeltethető. A vakond a mesékben általában aranyos állat, azonban a kertek tulajdonosainak, a gazdáknak kifejezettek sok borsot tör az orruk alá. A vakondháló ár pontosan emiatt egyre többeket foglalkoztat, illetve az, hogy miként helyezzék el a kertjükben. A vakondháló hatékony eszköz, ami ráadásul nem öli meg az állatot, így igen gyakran előfordul a hazai kertekben. Egyszerűnek tűnik az elhelyezése, hiszen csupán egy hálóról van szó, azonban a lerakásánál több szempontot is figyelembe kell venni.

Az egyik, hogy a kertben van vagy terveznek öntözőrendszert telepíteni. Több elképzelés és javaslat létezik arra, hogyan kell a vakondhálót lerakni ott, ahol van beépítve automata öntözőrendszer. A vakondháló ár így egyéb olyan tényezőkkel is összefüggésben van, amelyekről érdemes egy szakemberrel elbeszélgetni. Akit érdekel ez vagy más alternatív megoldás, esetleg szeretné a vakondhálót úgy lefektetni, hogy az öntözőrendszerrel is jól „megférjen”, az vegye fel a kapcsolatot Szili Krisztián öntözőrendszer tervezővel!