Kehida termál
Kehida termál

Számos magyar gyógyfürdő közvetlenül már a megnyitása után választott egy konkrét koncepciót. Néhányuk az elmúlt évszázadok nosztalgikus motívumával, mások pedig ultramodern szolgáltatásokkal próbálni hatni a látogatókra. A Kehida termál választotta családbarát jelleg manapság fontos szerepet játszik a wellness területén is.

A közismert gyógyfürdő, amelyet évente számtalan pihenni vágyó látogat meg, a wellness, a fürdőzés és a családi hangulat kombinációjával egy olyan koncepció mellett döntött, amely manapság különösen népszerű és gyakran használatos. A Kehida termál 9 kilométerre található az ország egyik legismertebb turista központjától, Hévíztől.

Ami a gyógyvizet illeti, az kalciumot, magnéziumot és hidrogénkarbonátokat tartalmaz. A magas kéntartalom azt jelenti, hogy a víz a ként tartalmazó termálvizek csoportjába tartozik. A gyógyvizes medencék mellett, a pihenni vágyókat egy családi kaland medence is várja.

A fiataloknak és az időseknek egyaránt a kezelések széles választékát kínálják. A Kehida termál szakemberei gyorsan és hatékonyan meghatározzák a diagnózist, majd felajánlják az optimális programot. De annak is örülnek, ha már rendelkezésre állnak orvos szakértői jelentések, amelyek megkönnyítik a diagnózis felállítását.

A Kehida termál medencéinek összterülete 2400 négyzetméter. A 49 °C-os víz többek között a következő betegségek kezelésére alkalmas: reumás megbetegedések, metabolikus rendellenességek, baleseti sérülések, csonttörés és krónikus ízületi betegségek. A Kehida termálban valóban csodálatos hétvégét tölthet az egész család.