Hair transplant
Hair transplant

Hiszem, ha látom, szoktuk megjegyezni a hétköznapjaink során. Ez a kijelentés valóban helytálló, főleg ha komolyabb szolgáltatást kívánunk igénybe venni.

A Hair transplant elért eredményei magukért beszélnek. Az angol klinika, amint azt a nevez is kiválóan érzékelteti, hajbeültetéssel foglalkozik, amit viszont nem a ködös Albionban, hanem a magyar fővárosban hajtanak végre a komoly szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakorvosok.

Persze az interneten bármilyen cég állíthatja magáról, hogy remekül dolgozik, viszont az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy közülük nagyon kevesen vállalnak 1 évre kiterjedő garanciát a munkájukra, azok pedig, akik a tengerentúl már jól ismert, modern FUE Safe System-mel dolgoznak, még elenyészőbb számban képviseltetik magukat.

A Hair transplant klinika viszont pontosan megfelel az elvárásainknak, amit mi sem igazol jobban, mint az a számos belföldi, illetve külföldi vendég, akiknek már volt szerencséjük a hajbeültetéshez. Képekért és őszinte véleményekért keresse a klinika honlapját!