Egy külföldi nyaralás előtt gondoskodni kell arról, hogy legyen megfelelő biztosításunk. Nem szabad ezt a nagyon fontos tényezőt elfelejteni. Az UNiQA utasbiztosítási kötvénnyel a zsebben már nekivághatunk a leghosszabb nyaralásnak is.

Sokan azt gondolják, hogy csak egészségügyi ellátásra lehet kötni biztosítást, pedig ez nem így van. Ha van értékes csomagunk, amit nem merünk biztosítás nélkül magunkkal vinni főleg egy nem túlságosan a közbiztonságáról híres országba, akkor nagyon jól jön az UNiQA utasbiztosítás.

Ne gondoljuk azt, hogy csak a nyári utazás, pihenés alkalmával vagyunk veszélyben, sőt! A téli sportok szerelmesei, akik elutaznak Szlovákiába vagy Ausztriába, sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve, mint azt ők gondolnák. Ezért is nem szabad semmiképpen figyelmen kívül hagyni az UNiQA utasbiztosítást.

Ha az árakra vagyunk kíváncsiak, akkor egy egyszerű netes kalkulátor segítségével ki tudjuk számolni azt, hogy mennyit kell elkülöníteni a nyaralás, telelés költségvetéséből az UNiQA utasbiztosítás céljára.

Ha spórolni szeretne, akkor azt ne a biztosítási költségeken kezdje, mert ezek éppen az első helyen kell legyenek a fontossági sorrendben. Kössön már akár online módon, mert ez a legegyszerűbb!