Kevés olyan fontos biztosítás létezik, mint saját egészségünk biztosítása. Legyünk akár jó, akár rossz kondícióban, tőlünk független események bármikor járhatnak személyi sérüléssel. Még a látszólag legveszélytelenebb utazás is tartogathat kellemetlen meglepetéseket.

Sokan nem egyszerű utazásra mennek, fényképeket készíteni, városi látványosságokat felderíteni vagy éppenséggel pihenni. Az extrém sportok szerelmesei előszeretettel indulnak hegycsúcsok vagy feneketlen mélységek meghódítására, netán kedvüket lelik egy repülőből kiugrani, vagy bázisugrással múlatni az időt a haverokkal. A kalandorok pedig szeretik úttalan utakon barangolva felfedezni a világ eldugott szegleteit, legyen az egy barang mélye vagy a trópusi esőerdők sűrűje. Akárhogy is, mindig jól jön egy teljeskörű utasbiztosítás.

Nagyon sokféle konstrukció forog a piacon, de az UNIQA utasbiztosításai az élkategóriába tartoznak. Honlapjukra ellátogatva vagy egy helyi kirendeltséget felkeresve kedvünkre szemezgethetünk a különböző ajánlatok között, itt mindenki megtalálja a számítását.

Van itt egyszerű utasbiztosítás, síbiztosítás, búvárbiztosítás, megannyi egyéb kategória mellett, de kiemelt ajánlattal állnak elő a hosszú hétvége alkalmára a hátrahagyott vagyontárgyakat illetően is. A Raiffeisen bank ügyfelei pedig kiemelt ügyfélnek minősülnek, mivel külön kategóriában foglalkoznak az ő igényeikkel.

Látogasson el az UNIQA honlapjára vagy érdeklődjön helyi ügyfélszolgálatuknál, és biztosan rálel az Önnek megfelelő konstrukcióra!